ביטול האפשרות לצייר על המסך (Annotation) בזמן שיתוף מסך

ניתן למנוע מהמשתתפים לצייר על המסך (Annotation) במהלך שיתוף מסך (Shared Screen) של הדובר/המרצה. ביטול האפשרות יכול להיות באופן קבוע לכל המפגשים ב-Zoom או באופן חד פעמי במפגש.

תמונה19.png

כיצד לבטל מהמשתתפים לצייר על המסך בכל מפגשי ה-Zoom?

 

1. הכנסו למפגש ב-ZOOM

2. לחצו על הכפתור  "Share Screen” בסרגל הכלים

סרגל כלים חלקי.PNG

3. לחצו על המסך אותו תרצו לשתף ואז לחצו על הכפתור "Share"

תמונה20.png

4. לחצו על כפתור ”More”, הנמצא בתפריט העליון של המסך

תמונה21.png

5. בתפריט שנפתח, לחצו על הכפתור "Disable Annotation for Others”

תמונה23.png

כיצד לאפשר בחזרה את האפשרות לצייר על המסך?

1. לחצו על כפתור ”More” 

תמונה21.png

2. לחצו על האפשרות "Enable Annotation for Others”

תמונה24.png
 

1. הכנסו לאתר של ZOOM.

2. לחצו על הכפתור Sign In או My Account, כדי להתחבר עם החשבון האישי האוניברסיטאי

SIGN IN.png
MY ACCOUNT.png

3. לחצו על הכפתור Settings

לחיצה על SETTINGS.png

4. יש ללחוץ על הכפתור "In Meeting (Basic)" הנמצא בתפריט השמאלי

Capture.PNG

5. וודאו שכפתור ה-Annotation לא פעיל(אפור). אם המתג מופיע בצבע כחול, יש לכבות אותו ולהעביר אותו למצב "לא פעיל".

20.PNG
LOGO virtual - innovation 1.png